A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДНЗ "Центр легкої промисловості
та побутового обслуговування населення м. Житомира"

Силою творчості проти насильства

Дата: 02.02.2021 23:48
Кількість переглядів: 157

    Високою соціальною і   громадянською активністю відзначається діяльність художнього колективу  "Грація"

    Самодіяльні артисти сказали своє вагоме слово засудження будь-яким  проявам  насильства . Сказали силою своєї творчості і особистісного нерпимиренного ставлення до цього ганебного явища

     З 1 грудня по 23 грудня 2020 року Управлінням освіти і науки обласної державної адміністрації, Навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Житомирській області в рамках реалізації плану заходів обласного проєкту «Світ без насильства – творимо разом безпечне освітнє середовище», Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», з метою запобігання і протидії проявам насильства та булінгу серед учасників освітнього процесу у ЗП(ПТ)О області був проведений Конкурс на кращий інформаційно-просвітницький матеріал щодо протидії булінгу в освітньому середовищі. Заявки на участь у Конкурсі подав 21 заклад П(ПТ)О.
       Організаційний комітет та журі конкурсу  в номінації - кращий аматорський відеоролик -визнали гурток «Грація» ДНЗ «Центр легкої промисловості та побутового обслуговування населення м. Житомира» за тематичний відеоролик «Ні насильству».  Керівник хореографічно-демонстраційного гуртка Скрицька І.В.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень