A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДНЗ "Центр легкої промисловості
та побутового обслуговування населення м. Житомира"

Слова вдячності від військових

Дата: 24.02.2023 19:47
Кількість переглядів: 255

  

 

 

 

  

 

 

 

Минуло 365 днів від того дня,  коли Україна прокинулась від вибухів, які розділили наше життя на до і після. Вся країна встала на захист своїх кордонів, на захист своєїі гідності і свободи.   Колектив ДНЗ «Центр легкої промисловості та побутового обслуговування населення м.Житомира» кожним днем своєї діяльності прагне наблизити Перемогу, допомагаючи Збройним силам України. Патріотичний дух у закладі завжди був понад усе. Ці дні страшного випробування ще більше згуртували педагогічно-учнівський колектив Центру, народили велику кількість   благодійних справ та ініціатив.

    Слова вдячності за наш внесок у наближення Перемоги висловив командир військової частини, полковник ОлегАпостол, звертаючись до директора ДНЗ ЦЛППОН Олега Старинця:

"Від імені командування та усього особового складу 95-ої окремої десантно-штурмової бригади висловлюю слова безмежної подяки Вам і ввіреному вам навчальному закладу за вагомий внесок у розбудову Збройних Сил України та надану благодійну допомогу.

Ваша активна громадянська позиція та внесок у підтримку Збройних Сил України є запорукою перемоги над російською федерацією.

Українські воїни завжди будуть з народом та докладуть всіх зусиль для збереження єдності та неподільності нашої держави"

.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень