A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДНЗ "Центр легкої промисловості
та побутового обслуговування населення м. Житомира"

Для успішної здачі ЗНО

Дата: 05.05.2021 18:34
Кількість переглядів: 137

 

 

 

 

 

     

 

 

   За кілька тижнів для багатьох українських родин починається хвилююча пора здачі учнями тестів із зовнішнього незалежного оцінювання. 

  З тринадцяти навчальних предметів кожен має вибрати щонайбільше  п’ять і найкращим рішенням зараз буде запропонувати їм зареєструватися на онлайн-платформі для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання ILearn. Навчання тут цікаве, безкоштовне і доступне 24/7. Воно передбачає онлайн-курси з основних предметів ЗНО, вебінари з найкращими репетиторами столиці, тести, матеріали з самопідготовки тощо.

  Сучасною системою для повноцінні підготовки до ЗНО є й мобільний додаток ЗНООНЛАЙН http://surl.li/stsp . У кожному занятті спочатку йдуть прості та детальні пояснення із розібраними прикладами.
У практичній частині додаток допоможе тобі за допомогою спеціальних тестів запам’ятати теоретичний матеріал..

    У ньому є все, аби підготуватися і отримати високий бал. Усе, що потрібно для навчання – це смартфон із додатком, ну і можна трохи чаю за бажанням, - кажуть автори застосунку. У кожному занятті спочатку йдуть прості та детальні пояснення, а у практичній частині – спеціальні тести, які допоможуть запамятати теоретичний матеріал.   Додаток містить не лише все, що передбачено офіційною Програмою, а й завдання реального ЗНО, які допоможуть якнайкраще відпрацювати належне. Розумна система повторень у додатку відслідкує якість засвоєння матеріалу і допоможе пригадати вивчене.

     Бажаємо успіхів !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень