A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДНЗ "Центр легкої промисловості
та побутового обслуговування населення м. Житомира"

Разом - про життя без насильства. Відео

Дата: 11.12.2020 12:11
Кількість переглядів: 136

 

       В рамках Всеукраїнської акції "16 днів без насисльства" у бібліотеці  Центру здійснено ряд проектів з інформування учнів закладу щодо шляхів подолання антисоціального явища булінгу і вміння йому протистояти,  вироблення нивичок конструктивного вирішення конфліктних ситуацій і  толерантного спілкування. Саме за допомогою книги, грамотного інформування можна подолати негативні явища, які з’являються у соціумі. Книги справді можуть лікувати.

    В бібілотеці закладу підготувлено  книжкову виставку, яка знайомить здобувачів освіти закладу з даною тематикою. Серед рекомендованого – книга Ю.Чернієнка "Помста", А. Шавлач - "Пампуха", В. Железнякова -  "Чучело", К. Соломуна - "Виставлю тебе на Facebook", О. Лущевської  "Скелет без шафи", Т. Корнієнко "Недоторка", А. Нікуліної  "Сіль для моря, або білий кит", М. Кідрук "Не озирайся і мовчи".

    Окремий блок інформації, підготовлений бібліотекарями,  стосувався можливості ознайомитися з проблемою кібербулнгу, який отримав поширення останнім часом у зв’язку з карантинними обмеженнями. Адже, перебуваючи більше часу в онлайн, ніж у учбових аудиторіях, молодь все частіше стикається  із цим ганебним явищем. «Завдання бібіліотеки, кажуть її працівники, - сприяти тому, щоб  і у цифровому середовищі  молода людина почувала себе захищеною» Тож добірка матеріалів, розроблених правозахисниками та психологами з даної тематики,  були представлені у форматі  дистанційного вивчення.

       В рамках Всеукраїнської акції "16 днів без насильства" і обговорення теми в учнівському середовищі було створено соціальний відеоролік "Ні - насильству", в якому учні висловили своє глибоке розуміння проблеми та власне бачення шляхів її вирішення.

Див. відео 

https://youtu.be/s4Ak8jiu5E8

    

 

 

 

 

   

 

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень