A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДНЗ "Центр легкої промисловості
та побутового обслуговування населення м. Житомира"

Про безпечну міграцію і працевлаштування

Дата: 17.10.2021 17:48
Кількість переглядів: 108

  

 

 

 

 

Здобувачі освіти Центру легкої промисловості та побутового обслуговування населенення м.Житомира взяли участь у тренінгу «Підвищення обізнаності молоді щодо безпечної міграції  та працевлаштування», який було проведено представниками Всеукраїнського  Центру «Волонтер». 

   Тема тренінгу є актуальною для молодих людей, адже не секрет, що багато хто має наміри шукати роботу за кордоном з надією на кращу перспективу. Однак, це рішення має бути підкріплено грунтовними знаннями про можливі ризики, чого молодій людині не рідко бракує, що  може стати причиною   не тільки прикрих невдач, а й глибоких розчарувань. Тож знання, які лежать у юридичній, соціальній, психологічній площині, які надавали спікери під час тренінгу,  були сприйняті учнями з інтересом. І з розумінням того, що у дорослий світ слід вступати  озброєними сучасними знаннями і без рожевих окулярів.

    В межах проекту передбачено підготовку п’яти тренерів  з числа учнівської молоді-слухачів і учасників тренінгу, для подальшої їх діяльності  в молодіжному середовищі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень