A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДНЗ "Центр легкої промисловості
та побутового обслуговування населення м. Житомира"

Висловлюємо свою позицію !

Дата: 25.10.2021 16:15
Кількість переглядів: 92

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Сьогодні професійно-технічна освіта вперше за останні роки  деструктивних тенденцій, отримала шанс на перетворення її на сучасну прогресивну галузь. А це означає, що наша молодь отримала нову перспективу грунтовної підготовки у професіях, які неодмінно користуються високим попитом на ринку праці. Професії, яким навчають у нашому закладі, були і залишаються одними з найпривабливішими для молоді - це працівники індустрії краси і моди.

     Однак усі наші напрацювання, яких ми за допомогою влади з  таким трудом домоглися,    сьогодні стоять під загрозою. Під загрозою повноцінний учбовий процес. Непідйомним тягарем на міський бюджет, який є джерелом фінансування життєдіяльності профтехосвіти в місті,  лягатиме заплановане збільшення АТ «Житомиргаз» тарифів на транспортування газу у 2, 5 рази.

     Такий недержавний підхід у тарифоутворенні цього суб'єкта господарювання ставить під загрозу існування профтехосвіти, як однієї з основоположних частин швидкого росту економіки міста та підготовки робітничих кадрів. Замість виділення коштів на освіту та інші соціальні проекти кошти підуть на необгрунтовані нові тарифи.

        Маємо рішуче висловити свою громадянську позицію щодо цього антинародного рішення, яке базується не на інтересах житомирської громади, а на вузько-комерційних принципах, де превалює  бажання отримати шалені надприбутки.

 

За дорученням профспілкового комітету Центру, профспілки здобувачів освіти та колективу.

 

Директор Центру                                                      Олег Старинець

Голова профспілкового комітету Центру             Ольга Наконечна

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень