A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДНЗ "Центр легкої промисловості
та побутового обслуговування населення м. Житомира"

З вірою у добро. Фоторозповідь.

Дата: 04.12.2023 16:10
Кількість переглядів: 21

 

 

 

 

 

 

 

 

   Благодійництво – одна з важливих традицій  колективу ДНЗ "Центр легкої промисловості та побутового обслуговування населення м. Житомира", яка завжди у живе у закладі і ніколи не відходить на другий план.

«У благодійність,  виховання в дітях патріотизму, уваги і поваги до інших багато душі і серця вкладають наші викладачі і майстри, - каже директор ДНЗ ЦДППОН Олег Старинець. - Благодійність  для нас є тим потоком чистої води, який допомагає проростати зернам освіти і  належної підготовки наших здобувачів освіти до дорослого професійного життя».

  У ці передріздвяні свята учні закладу разом зі своїми викладачами та майстрами виробничого навчання багато працюють над створенням можливостей порадувати тих, хто цього потребує,  донести часточку тепла тим, хто далеко від родини, але оберігає єдину нашу велику родину – Україну. І роблять з натхненням і щирою душею.

Члени гуртка «Майстерня творчості» (керівник – Тетяна Войтович) разом зі своїми вихователями Мариною Оржехівською та Наталією Невідомською виготовляли обереги для військовослужбовців. День Збройних сил України та День Святого Миколая цього року відзначають в один день. Тож  всі, виготовлені обереги, 6 грудня будуть передані військовослужбовцям ЗСУ, які знаходяться на лікуванні в Житомирському обласному шпиталі. Окремо для поранених бійців руками викладачів та здобувачів освіти виготовлено спеціальну білизну, пілготоввлено в'язані шкарпетки тощо.

Здобувачі групи 30 Кравець/спеціальна (діти з особливими потребами) під керівництвом класного керівника та майстра виробничого навчання Наталії Котенко старанно виготовлялии подушки - обереги. А за підтримки батьків склали посилку зі смаколиками. Все це було передано волонтерам і відправлено нашим воїнам.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень