A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДНЗ "Центр легкої промисловості
та побутового обслуговування населення м. Житомира"

Відбувся Тиждень профтехосвіти

Дата: 24.10.2021 16:05
Кількість переглядів: 109

 

За ініціативи Конфедерації роботодавців України з 18 по 23 жовтня 2021 року в ДНЗ «Центр легкої промисловості та побутового обслуговування населення м.  Житомира» проходив Тиждень професійної освіти в системі професійної (професійно-технічної) освіти області. Презентував тиждень і запрошував до активної участі у ньому відео-ролик, створений до початку проведення заходу. Дивитись

Тиждень розпочався анонсом про відкриття та нформаційним повідомленням у бібліотеці Центру та містив низку змістовних заходів. Серед них – консультування здобувачів освіти експертами  з питань працевлаштування, соціальними  психологами. Відбулися екскурсії на базове підприємстсво ТОВ РІФ та УТОГ, зустрічі з роботодавцями,   знайомство з кращими  вітчизняними і міжнародними практиками професійно-технічної освіти, онлайн-ресурсами для здобувачів освіти тощо. В рамкках тижня відбулося заняття з елементами тренінгу за участю представників Всеукраїнського громадського центру "Волонтер" з питань підвищення обізнаності молоді щдо безпечної міграції та працевлаштування. Тренерами були здобувачі освіти груп № 6 "Перукар, манікюрник" та № 8 "Перукар, манікюрник"

Класний керівник випускної групи № 5 "Перукар, манікюрник" О.П. Синиця О.П. провела інформаційну годину на тему: "Прагніть досягти успіху"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Для демонстрації можливості професійної кар'єри в  рамках  Тижня  відбулася відеоконференція з представниками міського центру зайнятості та роботодавцями підприємств міста, серед яких  мережа центрів краси "Стефані", підприємтсво "Північ-спецодяг", салон краси "Клео", підприємство "Ферпласт-Україна". На зустрічі були присутні здобувачі освіти випускних груп "Кравець", "Кравець, закрійник", "Перукар, манікюрник", "Перукар, візажист"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В рамках проведення Тижня професійної освіти, з метою популіризації робітничих професій в соціальних мережах, був відзнятий та представлений відеофільм "Таємниці професій" Дивитись

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень