A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДНЗ "Центр легкої промисловості
та побутового обслуговування населення м. Житомира"

Знайомство зблизька. Відкриваємо по-новому власні скарбниці.

Дата: 26.09.2021 15:53
Кількість переглядів: 103

 

 

 

 

 

 

  Здобувачі освіти Центру легкої промисловості та побутового обслуговування населення м.Житомира відвідали Обласну універсальну наукову бібліотеку імені Олега Ольжича і відкрили її для себе такою, якою раніше не знали. Вони познайомилися з багатьма відділами книгозбірні, яка є  однією з найстаріших бібліотек України – абонементом, читальним залом, інтернет-Центром, потужним бібліографічним підрозділом. Учні отримали також змогу  зазирнути за лаштунки  провідного  просвітницького і культурного центру області, де у тиші залів  народжувались  сміливі наукові ідеї та дивовижні художні образи, де свого часу працювали Максим Рильський, Андрій Малишко, Леонід Первомайський, Борис Тен. Відбулося знайомство учнів з роботою відділів  комплектування, обробки літератури, книгосховища, методичного кабінету, найбільшим в області депозитарієм краєзнавчих видань.

    Здійснюючи відвідування  бібліотеки учнями саме у такому форматі, організатори заходу – викладачі і бібліотечні працівники - ставили амбітне завдання  зменшення кількості  "нечитачів", піднесенння  національної культурної традиції поваги і інтересу до книги і виняткової ролі читання у розвиткові особистості.

    Нагадуємо нашим учням, – каже заступник директора ЦЛППОН О.М.Гурінович,–  думку безсмертного нашого Каменяра, видатного українського вченого, письменника і поета Івана Франка про те, що справжні перлини людсього духу можна здобути лише у праці читання.

«Книги – морська глибина:

Хто в них пірнає до дна

Той, хто  і труду мав доситть,

Дивні перлини виносить».   -  Іван Франко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень