A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДНЗ "Центр легкої промисловості
та побутового обслуговування населення м. Житомира"

Навчаємось фінансовій грамотності.

Дата: 22.03.2024 13:58
Кількість переглядів: 45

 

 

 

 

 

 

     

В Україні триває Всесвітній тиждень грошей (Global Money Week 2024 ) – міжнародна інформаційна кампанія для дітей та молоді з фінансової обізнаності. Національний банк України вдесяте підтримав цю ініціативу та вже традиційно став офіційним координатором кампанії в Україні.

    "Ми докладаємо всіх зусиль, щоб українські діти та молодь, незважаючи на тривалу війну, зростали фінансово обізнаними. Адже так вони зможуть приймати виважені фінансові рішення, забезпечувати необхідний рівень добробуту, бути стійкими в умовах економічних криз і потрясінь та долучатися до благодійності. Всесвітній тиждень грошей – чудова нагода продемонструвати, як навчання фінансовій грамотності може стати не тільки корисним практичним інструментом, але і захопливою пригодою для дітей та молоді", – наголосив Голова Національного банку Андрій Пишний.

    Здобувачі освіти нашого Центру знайомляться з проблематикою цієї актуальної  інформаційної кампанії, опановуючи  нові і важливі для себе знання. А мешканка гуртожитку групи 4 ПВ Оксана Шилова (група 4 ПВ, вихователь Наталія Невідомська) взяла участь у конкурсі «Платіжні поради у стінгазетах», створивши стіннівку «Безпечний онлайн-шопінг».

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень