A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДНЗ "Центр легкої промисловості
та побутового обслуговування населення м. Житомира"

ДНЗ «Центр легкої промисловості та побутового обслуговування населення м. Житомира» - територія розвитку

Дата: 10.09.2023 13:51
Кількість переглядів: 42

 

  

 

 

 

 

   

 

  Перебудова навчання у наших закладах професійно-технічної освіти, на таке, яке б відповідало потребам ринку праці і  надавало здобувачам освіти навички, які нині необхідні роботодавцям вже сьогодні – завдання, яке не терпить зволікання і цікавить багатьох.

 

  В ДНЗ «Центр легкої промисловості та побутового обслуговування населення м. Житомира» активно практикується навчання з елементами дуальної освіти,  яка в свою чергу забезпечує тісний взаємозв'язок освітньої та виробничої сфери. Теоретична частина підготовки майбутніх фахівців проходить на базі освітньої установи, а практична - на робочому місці. Здобувачі освіти поєднують навчання та стажування на підприємстві.

 

Здобувачі освіти ДНЗ «Центр ЛППОН м. Житомира», групи СВВ – 33 під керівництвом майстра виробничого навчання А.В. Лаврук провели воркшоп «Весела шнурівка», який цими днями відбувся в Житомирській обласній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича.

 «Ретельно працюємо над впровадження компетентнісного підходу в освітній процес, - каже директор ДНЗ «ЦЛППОН м.Житомира» Олег Старинець, - розвиваємо можливості дуальної освіти, створюючи  майданчики розвитку задля того, аби наші молоді люди одразу бачили результати своєї праці і надихалися цим».

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень