A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДНЗ "Центр легкої промисловості
та побутового обслуговування населення м. Житомира"

Крок до професії своєї мрії

Дата: 22.04.2024 12:56
Кількість переглядів: 35

   

    

 

 

 

 

 

 

 Педагоги, майстри виробничого навчання ДНЗ «Центр легкої промисловості та побутового обслуговування населення м. Житомира» гостинно відкривають двері навчальних аудиторій і майстерень перед випускниками міських ліцеїв, аби познайомити з умовами навчання у закладі.  Ведеться дружня розмова про  переваги здобуття професій у Центрі, про сучасні освітні тренди, чи не найголовніший  з яких - орієнтованість на кар’єру безпосередньо під час навчання в ПТО.

     Як отримати свою першу робітничу професію, яка може стати яскравим стартом подальшої успішної професійної кар’єри, як реалізувати себе у світі, що швидко змінюється. Про це і багато інших питань, які хвилюють молодь на порозі дорослого життя, йшла мова на численних зустрічах викладацького складу Центру безпосередньо у навчальних закладах житомирської міської територіальної громади, які відбулися за підтримки департаменту освіти ЖМР. Такі зустрічі уже відбулися в міських ліцеях № 25, 30, 34, 21, 33, 32, 4, начальних закладах сіл Тетерівка, Дениші,  Висока Піч, Довбиш, Стара Гута.

      Кожен обирає самостійно свій шлях у доросле і професійне життя. Але достеменно відомо одне - ДНЗ «Центр легкої промисловості та побутового обслуговування населення м.Житомира»  надає широкі можливості для отримання першої престижної робітничої професії. Тут працюють професійні педагоги й наставники, які люблять своїх вихованців і справу, якій служать.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень