A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДНЗ "Центр легкої промисловості
та побутового обслуговування населення м. Житомира"

Викладачі узагальнювали досвід і радились.

Дата: 13.10.2022 12:49
Кількість переглядів: 53

 

 

 

 

 

 

 

     

Відбулося засідання методичної комісії викладачів професійно-теоретичної та практичної підготовки перукарського відділення ДНЗ ЦЛППОН м.Житомира.

     Майстер вищої категорії Ольга Петрівна Синиця та викладач предметів професійно-технічної підготовки  Катерина Валентинівна Вікарій доповідали про свій досвід і напрацювання з питання формування у здобувачів освіти Центру мотивації до  навчання на уроках теоретичного і виробничого навчання. Адже саме правильно сформована мотивація робить зі здобувача освіти у перспективі справжнього майстра, конкурентноздатного і творчого.

        Голова методичної комісії Світлана Антонівна Войтюк наголосила на актуальності даної теми, адже ринок праці постійно змінюється, конкуренція підвищуватиметься і вимагатиме від здобувачів освіти  креативності, постіного оновлення набутих знань  і вміння іти в ногу з часом.

    Засідання комісії відбулося в рамках підготовки до обласної методичної секції педагогічних працівників у галузі легкої промисловості та побутового обслуговування населення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень