A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДНЗ "Центр легкої промисловості
та побутового обслуговування населення м. Житомира"

Положення  про педагогічну раду ДНЗ ЦЛППОН м.Житомира

Дата: 18.01.2024 12:07
Кількість переглядів: 16

 

 

Положення  про педагогічну раду

ДНЗ «Центру легкої промисловості та побутового обслуговування населення м. Житомира»

         

Дане положення розроблено відповідно до до статті 27, 59, 70 Закону України «Про освіту, статті 23 Закону України «Про професійну (професійно-технічну) освіту, пункту 2.3. Положення про методичну роботу в професійно-технічному навчальному закладі, затвердженого наказом МОН України від 12 грудня 2000 року № 582, Статуту ДНЗ «Центру легкої промисловості та побутового обслуговування населення м. Житомира».

  1. Педагогічна рада — колегіальний орган Центру, який координує питання освітньої, виховної, навчально-методичної і навчально-виробничої діяльності.
  2. Педагогічна рада визначає основні напрямки і завдання, конкретні форми роботи педагогічного колективу та приймає рішення з основних принципових питань діяльності Центру.
  3. Головою педагогічної ради є директор Центру.
  4. До складу педагогічної ради входять керівники Центру, старший майстер, викладачі, майстри виробничого навчання, методист, психолог, вихователі, інші працівники Центру, представники громадських установ, роботодавці-замовники кадрів тощо.  
  5. Склад педагогічної ради затверджується наказом директора Центра.
  6. Робота педагогічної ради проводиться відповідно до плану, який складається на навчальний рік.
  7. Педагогічна рада скликається не рідше одного разу на два місяці. При необхідності проводяться позачергові засідання. Педагогічні ради можуть проводитись за нетрадиційними формами: захист інновацій, рада-диспут, рада-конференція тощо.
  8. З питань, які обговорюються, виносяться рішення з визначенням термінів і виконавців, а також осіб, що здійснюють контроль за їх виконанням.
  9. Педагогічна рада має право виносити рішення при наявності не менше двох третин її членів. Рішення педагогічної ради приймається більшістю голосів. При рівності голосів ухвальним є голос голови педагогічної ради. Рішення педагогічної ради вступає в дію після його затвердження головою ради.
  10.  Організацію роботи з виконання рішень та рекомендацій педагогічної ради здійснює голова ради.  З найбільш важливих рішень педагогічної ради видаються накази.
  11.  Інформація про результати виконання попередньо прийнятих рішень заслуховується на чергових засіданнях ради.
  12.  Діловодство педагогічної ради веде секретар, який обирається з членів ради терміном на навчальний рік та працює на громадських засадах.
  13.  Протоколи засідань підписуються головою та секретарем педагогічної ради. 
  14.  У протоколі фіксується його номер, дата засідання, кількість присутніх, порядок денний, короткий зміст виступів, пропозицій, зауважень та прийняте рішення. До протоколу додаються матеріали з питань, що обговорювались.
  15.  Протоколи засідань педагогічної ради зберігаються у справах Центру впродовж десяти років.

 

 

СХВАЛЕНО

на засіданні педагогічної ради   31 серпня 2023 року

протокол № 1

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень