A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДНЗ "Центр легкої промисловості
та побутового обслуговування населення м. Житомира"

Тільки закохані мають право на звання людини

Дата: 14.02.2023 11:20
Кількість переглядів: 40

 

 

 

 

 

 

    14 лютого щороку відзначаємо День святого Валентина або День закоханих. Цьогоріч ми теж не забули про нього. Бо тільки людина, окрилена любовю, цим величним  почуттям, здатна змінювати світ. Здатна вистояти і не зламатися. Здатна перемогти. Щоб зустріти переможну весну і на повні груди вдихнути цілюще повітря любові. Адже тільки закохані мають право на звання людини.

    Тому так важливо зберігати і плекати свою любов у своєму  серці і у щонайменших дрібничках, які нас оточують, також. У цьому переконані педагоги і здобувачі освіти ДНЗ «Центр легкої промисловості та побутового обслуговування населення м.Житомира». І саме тому в цей день навчальні майстерні і кабінети Центру були прикрашені власноруч виконаними  символами любові і дружби. А виготовлені талановитими здобувачами освіти сувеніри, як знак небайдужості, дарувалися щиро і від усього серця. 

   Такі сувеніри виготовляли і здобувачі освіти спецгрупи під керівництвом свого класного керівника Наталії Котенко. Виготовляли старанно і з любов'ю   для своїх батьків і вихователів.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень