A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДНЗ "Центр легкої промисловості
та побутового обслуговування населення м. Житомира"

Ми – серед лідерів освітньої галузі України ! (Оновлено)

Дата: 05.08.2020 11:19
Кількість переглядів: 172

ДНЗ «Центр легкої промисловості та побутового обслуговування населення м. Житомира" отримав високу відзнаку на Одинадцятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти», яка стала сьогодні  головною подією  освітньої галузі України.   

 

 

 Серед учасників - заклади вищої, фахової передвищої та післядипломної освіти, наукові установи; закордонні заклади освіти та міжнародні освітні агенції; заклади загальної середньої  та професійно-технічної освіти тощо.

Досвід роботи нашого закладу з впровадження іноваційних підходів методів і форм роботи з викладання базових дисциплін  був високо оцінений Національною Академією педагогічних наук України. Зокрема було відзначено вагомі напрацювання Центру щодо впровадження методів дуальної освіти, яка має усунути недоліки традиційних форм навчання і подолати розрив між теорією і практикою у підготовці майбутніх кваліфікованих робітників.

 

 

 

 

 

 

 

ДНЗ «Центр легкої промисловості та побутового обслуговування населення м. Житомира" нагороджений золотою медаллю у номінації "Дуальна форма здобуття освіти як дієвий механізм підвищення якості підготовки фахівців.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дякуємо  Директору департаменту  освіти  Житомирської міської ради  В.В.Арендарчуку, працівникам  науково-методичного центру  департаменту за професійний супровід і допомогу у підготовці до участі у цій престижній події.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень