A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДНЗ "Центр легкої промисловості
та побутового обслуговування населення м. Житомира"

Міс весняна краса

Дата: 06.03.2020 11:00
Кількість переглядів: 175

 

З першими подихами весни приходить до нас це свято, яке уособлюється  для усіх нас з жіночою красою, теплом і лагідністю,  бажанням жити за законами краси.  Саме ці риси демонстрували  учениці  Центру на конкурсі «Міс весняна краса».

Виступаючи на  конкурсі,  директор закладу Олег Ігорович Старинець  привітав усіх присутніх і зазначив:  « Ми пишаємося своїми ученицями, які сьогодні демонструють не лише свою природну  вроду і жіночу чарівність, а й готовність нести у світ тепло своєї душі, вміння бути сильними,  мудрими  і відповідальними.  Бо саме почуття відповідальності характеризує справжню дівчину, жінку.  Хотілося б подякувати вашим бабусям, матусям за той труд,  який вони вкладають  у свої родини і виховання дітей. Усі квіти світу  сьогодні  - до ваших ніг».

 На конкурсі «Міс весняна краса» дівчата представляли вміння носити українське народне  а також вечірне  вбрання, свої творчі здібності.

Міс-Весняна краса стала учениця другого курсу Анна Симончук, Другою Віце-міс – учениця третього курсу Дар’я Кучерява, третьою віце-міс -  Дар’я Шевчук.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень