A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДНЗ "Центр легкої промисловості
та побутового обслуговування населення м. Житомира"

Відповідальність, професіоналізм і творчість - ідуть поруч

Дата: 21.02.2020 10:53
Кількість переглядів: 195

   " Відповідальність, професіоналізм і творчість  - ідуть поруч". Так охарактеризували роботи  учнів члени кваліфікаційної комісії з атестації  групи - 8 за фахом перукар, візажист. Демонструючи  набуті знання, молоді спеціалісти проявляли й свої творчі здібності.  

   Обсяг знань, які повинні мати учні, достатньо великий. Це – основи санітарії та гігієни, склад та властивості матеріалів та парфумерно-косметичних засобів для виконання різних видів перукарських робіт, будова та властивості шкіри і волосся людини, професійна етика, інформаційні технології тощо.

 «У класичній приказці про те,  що людина змінює життя, коли змінює зачіску, - розмірковують учні групи, - є великі сподівання, що перукар і візажист виконають свою роботу досконало. Тоді зовнішній вигляд може й справді зіграти вирішальну роль у певних життєвих обставинах .  Від майстерності  перукаря і візажиста залежить дуже багато. Інколи повороти долі. Тож відповідальність – має  іти поруч з майстерністю  і творчістю  у нашій професії. До цього й прагнемо !».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень