A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДНЗ "Центр легкої промисловості
та побутового обслуговування населення м. Житомира"

Про гарну поставу і легку ходу

Дата: 11.12.2020 10:27
Кількість переглядів: 130

     

 

 

 

 

 

 

        Вірус здорового способу життя отримав поширення серед учнів Центру легкої промисловості  та побутового обслуговування населення м.Житомира, що допомагає учням  і у нинішніх непростих умовах пандемії не хворіти. Знання про те, як підтримувати  відмінне здоровя, мати гарну поставу і легку ходу, активно популяризують у закладі. Цьому приділяють велику увагу керівництво і викладачі Центру. Тут дотримуються принципу, що фізичне здоров’я – це продукт здорового розуму, сформованого сучасними знаннями.

     Взяти участь у міському конкурсі малюнків,  який має назву  "Твоє майбутнє - це здоров’я сьогодення» учні Центру сприйняли як можливість висловити свої переконання про необхідність  ведення здорового способу життя. Учениці групи №7 Вікторія Алпатова, Вікторія Мельниченко, Марія Багінська, Олександра Смірнова, та  Іванна Огороднікова з групи № 1 ПВ зробили це талановито і натхненно.

  У цьому конкурсі, організованому Житомирським міським центром соціальних служб для молоді, дівчата отримали заслужену відзнаку.  Навчальний закладад – подяку Житомирського міського голови Сергія Сухомлина.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень