A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДНЗ "Центр легкої промисловості
та побутового обслуговування населення м. Житомира"

Вивчаємо найкращі практики

Дата: 03.10.2023 10:01
Кількість переглядів: 25

 

 

 

 

 

 

 

    В рамках міжнародної програми для підтримки реформ у закладах профтехосвіти України, з метою вивчення найкращих європейських практик в організації галузі викладачі Центру побували на Рівненщині, регіоні, де в процесі трасформації закладів ПТО,  домагає братня Естонія.

    У складі делегації були представники Естонії - старший проектний менеджер ESTDEV Анна Сілем та проектний менеджер у сфері управління державними школами МОН Естонії Рауль Аммер, а також директор обласного депаратменту освіти Наталія Осипович, заступник міського голови Житомира Марія Місюрова та перший заступник директора департаменту освіти ЖМР Світлана Ковтуненко.

   Наші викладачі відвідали ДНЗ «Здолбунівське вище ПТУ залізничного транспорту», Квасилівський професійний ліцей, ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу та торгівлі» та ДНЗ «Дубенське вище художнє професійно-технічне училище».

Спілкування з досвідченими колегами, вивчення найкращих практик, які є сьогодні в Україні, надихає і спонукає до активної роботи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень