A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДНЗ "Центр легкої промисловості
та побутового обслуговування населення м. Житомира"

Досвід здоров’язбережувальної педагогіки

Дата: 17.06.2024 08:39
Кількість переглядів: 23

Фото без опису

 

 

 

 

7-29 березня 2024 року відбулася П’ятнадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2024» за підтримки Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти». Участь у виставці брали 485 учасників із України, Естонії, Литви, Польщі, Румунії, Угорщини.

Золотою медаллю у конкурсній  номінації «Упровадження здоров’язбережувальної педагогіки в практику діяльності закладів освіти» нагороджено ДНЗ «Центр легкої промисловості та побутового обслуговування населення м. Житомира».

На виставку було представлено такі матеріали для презентації досвіду:

«Впровадження здоров’язберігаючих на уроках української мови та літератури» викладача української мови та літератури Ірини Рекши; «Здоров’язбережувальні технології на уроках математики» викладача математики Людмили Гурин;  «Використання здоров'язбережувальних технологій на уроках англійської мови та зарубіжної літератури» викладача англійської мови та зарубіжної літератури Юлії Романчевої; «Розвиток здоров'язбережувальної компетентності учасників освітнього процесу» майстра виробничого навчання Наталії Котенко; «Упровадження здоров'язбережувальної педагогіки у практику роботи викладача та майстра виробничого навчання з професії складальник верху взуття; складальник взуття» викладача професійно-теоретичної підготовки Аліни Беспалюк та майстра виробничого навчання  Алли Лаврук; «Ментальне здоров’я – невід’ємна частина щасливого життя» викладача професійно-теоретичної підготовки Ольги Наконечної; проєкт «Здоров’я – найвища цінність»  майстра виробничого навчання Наталії Ященок; опис досвіду «Здоров’язбережувальні технології в освітньому процесі закладу професійної (професійно-технічної) освіти» директора Центру Олега Старинця, методиста Надії Поліводи.

          Участь у виставці дала можливість обміну досвідом, кращими практиками  сучасних тенденцій розвитку освіти в Україні та Європі, спонукала до впровадження в освітній процес цифрових технологій, застосування педагогічного інструментарію виховання та розвитку здібностей здобувачів освіти. 

          Перемога Центру у П’ятнадцятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2024» є свідченням високого професіоналізму, творчого підходу до роботи та невичерпної педагогічної майстерності педагогів закладу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень