A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДНЗ "Центр легкої промисловості
та побутового обслуговування населення м. Житомира"

Квест-вікторина "Невідомий Шевченко". Відео

Дата: 14.03.2023 08:38
Кількість переглядів: 41

13 березня 2023 року в рамках святкування 209-ої річниці від дня народження Тараса Шевченка у ДНЗ "Центр ЛППОН м. Житомира", викладач Ірина Олександрівна Рекша провела цікавий нестандартний захід – квест-вікторину «Невідомий Шевченко», присвячений життю і творчості Кобзаря. Головна ідеєя заходу -  продемонструвати , наскільки глибокою і  водночас  сучасною є особистість поета.

В заході взяли участь здобувачі освіти першого та другого курсу: ПВ-3, ПВ-2, ПМ-8,  яким випала нагода пригадати все, що вони чули,  вчили і знали про українського генія. Завдання квесту-вікторини були вибудувані таким чином, що крім загальновідомих фактів з біографії Кобзаря, потрібно було відтворити в пам’яті і найвідоміші твори поета.

Здобувачі освіти переконались, що така креативна форма дозволяє глибше пізнати творчість Великого Кобзаря, замислитись над його доробком та спонукає читати і перечитувати його геніальні твори.

<p><iframe width="853" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/t7EWkFyNcMM" title="Тарас Шевченко" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe></p>

 

2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень