A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДНЗ "Центр легкої промисловості
та побутового обслуговування населення м. Житомира"

Привітання з Днем працівників освіти України.

Дата: 02.10.2022 08:21
Кількість переглядів: 132

 

 

 

 

 

Шановні колеги, дорогі друзі !

Сердечно вітаю вас з Днем професійно-технічної освіти та Днем працівників освіти України, датами, які недаремно стоять поруч у нашому календарі. Адже педагогів,  майстрів, які працюють в системі професійно-технічної підготовки молоді, об’єднує одне величне слово – Вчитель. І саме у ці святкові  дні, приймаючи  офіційні вітання і вітання дорогих своїх  учнів, ви на хвилину призупиняєте  круговерть педагогічних справ, щоби,  –  ні, не перепочити.  А  надихнутися на реалізацію давно задуманих крутих проектів і творчих планів.

Така вже природа педагогічного життя, що коли ви кажете «мої діти», то не  маєте на увазі  своїх власних дітей. Педагогічне служіння, у наш час військового лихоліття, на вагу золота. Як  ніколи раніше, воно потрібне державі, аби зберегти і захистити молодь, тримаючи свій, внутрішній освітній фронт.  І вже сьогодні ви даєте молоді   в руки  ті інструменти, які допоможуть їй духовно зростати, знайти себе у мирній Україні, щоб бути корисними  рідній країні і  власній родині.

   Зичу вам, дорогі колеги, міцного здоров’я, родинного благополуччя і великого запасу міцності. Невичерпної енергії і натхнення ! Запалюйте і запалюйтесь !  Гідних вам учнів і  здійснення всіх мрій !

Миру рідній Україні, миру усім нам !

З повагою,

Директор ДНЗ ЦЛППОН м.Житомира                      Олег Старинець

 

 

Свої почуття шаниі і вдячності своїм педагогам  у День працівників освіти України  висловлюють здобувачі освіти Центру легкої промисловості і побутового обслуговування м.Житомира

   Дивіться: https://www.facebook.com/100000848936343/videos/590601996183852?idorvanity=244666039248651

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень